Postzegel Vereniging

De Kanaalstreek

 

PROGRAMMA VOOR HET SEIZOEN 2017 – 2018.

 

Dinsdag 20 maart 2018

 

Veel van onze leden kijken er ieder jaar weer reikhalzend naar uit: de grote JAARLIJKSE CLUBVEILING, het grootste filatelistische evenement van het seizoen. De veiling van maart 2017 was weer een groot succes, bijna alle insteekboeken vonden een nieuwe eigenaar. Ook bij onze zusterverenigingen heeft onze verenigingsveiling in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat daarvan was veel bezoekers en veel verkochte kavels. Vooral de insteekboeken vonden gretig aftrek. Daarom ons advies: noteer alvast de datum in uw agenda en HOUD DEZE AVOND VRIJ!!.

Vooral voor de nieuwe leden: woon dit spectaculaire verkoopevenement eens een keer bij!! Heel veel mooi materiaal tegem zeer lage inzetprijzen.

 

 

Dinsdag 17 april 2018

Een interessante clubavond, want de leden van onze vereniging worden weer getest op hun filatelistische kennis. Douwe Jan Dijkstra uit Veendam verzorgt voor ons weer een leuke postzegelquiz door middel van middels een beamerpresentatie. Onder het motto “meedoen is belangrijker dan winnen”krijgt u een aantal vragen en puzzels voorgeschoteld, met voor de winnaar een mooie postzegelprijs. Bij dit zogenaamde “eindexamen” kunt u overigens alleen maar slagen! Blijven zitten is er niet bij!! Allemaal komen dus.

Ook deze avond kunt u uw verzameling weer aanvullen met interessante kavels uit de miniveiling en is er nog gelegenheid tot onderling ruilen of zomaar een gezellig samen zijn.

 

 

15 mei 2018

De laatste clubavond van dit seizoen staat in het teken van het afgelopen seizoen. Mocht u voor het seizoen 2017-2018 nog bepaalde suggesties hebben, laat dat het bestuur dan even weten.

Voor deze avond staan nog op het programma een paar spelletjes BINGO om postzegelprijzen en uiteraard nog de miniveiling, verzorgd door Klaas Jansen.

 

Het programma is onder voorbehoud samengesteld. Er kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris de heer H. van der Heide, Hardingstraat 32,

9591 TA Onstwedde tel. 0599-332534 of via e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

ZATERDAG 3 november 2018.

Op deze zaterdag houden wij weer onze GROTE RUILBEURS van postzegels, poststukken en aanverwanten,

in Zaal "De Rank" aan de Oosterkade 5 te Stadskanaal.

U bent welkom tussen 9.30 en 15.00 uur, de toegang is gratis evenals het parkeren.

Deze beurs mag u beslist niet missen!!